Het Golden Tulip Hotel in Zoetermeer ondergaat een face-lift. De vervallen betonnen schil wordt vervangen door een strakke, chique zwart houten gevel waarin kozijnen in de vorm van uitkragende doosjes het beeld bepalen. Pieterse Aluminium Puien B.V. heeft de nieuwe aluminium vliesgevel ter plaatse van het trappenhuis geplaatst. In de zeer nabije toekomst zal ook de plint eenzelfde transformatie ondergaan, waarin speciale aandacht gegeven zal worden aan een hernieuwde entree van het hotel.

 

             adres:  Kinderen van Versteegplein, Zoetermeer

             jaartal: 2014

             aannemer: De Raad Bouw B.V.

             architect: Piet Onderwater & Partners

             profiel: Kawneer (Alcoa) AA100Q

             foto's: De Raad Bouw B.V. / Pieterse Aluminium Puien B.V.

Klik op de foto voor een vergroting

Inloggen
Pieterse Aluminium BV - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!