Als onderdeel van de facelift van het winkelcentrum de Vijverhoek in Zoetermeer heeft vishandel A.Toet de mogelijkheid gekregen de mobiele viskraam te verruilen voor een permanente nieuwe paviljoen. Het vispaviljoen is volgens een eenvoudige lay-out ontworpen door Room for architecture BV met een voorpui die volledig geopend kan worden en refereert daarmee aan de oude viskraam met een open voorkant.

 

             adres:  Van Stolberglaan 29a, Zoetermeer

             jaartal: 2013

             aannemer: Aannemingsbedrijf Granneman B.V.

             architect: Room for architecture BV

             profiel: Aliplast Visofold (vouwwand)

                         Aliplast Futural (kozijnen)

             foto's: Fas Keuzenkamp / R4a

 

Klik op de foto voor een vergroting

Inloggen
Pieterse Aluminium BV - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!