ScreenlineŽ

 

Heeft u al eens nagedacht over zonwering tussen het glas; in de spouw van de ruit?

Pieterse aluminium levert Pilkington ScreenLine®, deze zonwering tussen glas is geschikt voor elke ruimte, zo is het ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de keuken, badkamer en slaapkamer. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen.

Het product heeft oneindig veel voordelen, zo kan de zonwering niet beschadigen en hoeft de zonwering niet schoongemaakt te worden. Ook qua prijs is het een interessante oplossing. U kunt vrijblijvend een afspraak maken en enkele voorbeelden bij ons op kantoor komen bekijken.

 

Voordelen van ScreenLine®

  • Uitstekende zonwerende eigenschappen
  • Met de jaloezieën kan de hoeveelheid licht en warmte eenvoudig gereguleerd worden
  • Weer en wind hebben geen invloed op de zonwering
  • Gemakkelijk te onderhouden 

In diverse kleuren

Een uitgebreid palet aan kleuren zorgt ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. De jaloezie is leverbaar in 9 kleuren en de plissé in 2 kleuren. De kleuren van alle onderdelen zijn afgestemd op de lamelkleur.

 

Te bedienen zoals u zelf wilt

Er zijn diverse bedieningsmogelijkheden zowel handbediend als gemotoriseerd.

 
  koordbediend motorbediend

Verschillende types

  • Jaloezieën: de jaloezieën zijn door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Hierdoor kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen. Ook kunt u de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen. De jaloezieën zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren. Alle onderdelen (zoals bovenbak, onderbalk, ladderkoord en bediening) zijn op de kleur van de jaloezieën afgestemd.
  • Plissé: een plissé is een gestroomlijnd profielsysteem met daartussen een geplooid doek. Een plissé is lichtdoorlatend en het doek van een plissé kenmerkt zich door plooien die in een zig/zag zijn gevouwen. De plissé is optrekbaar en leverbaar in 2 kleuren: wit en crème (zowel binnen- als buitenzijde). 
  • Plissé black-out: de plissé black-out is ondoorzichtig (lichtdoorlaat 0%) en is daardoor uitermate geschikt voor de verduistering van de slaapkamer. De plissé black-out is optrekbaar en de buitenzijde is altijd wit. Voor de binnenzijde van de plissé black-out kan er gekozen worden tussen wit en crème. 
 
  Jaloezieën Plissé Plissé black-out
Foto's afkomstig van Pilkington en Pieterse Aluminium.

 

Inloggen
Pieterse Aluminium BV - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!